رایحه خوراکی
سه شنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۰۸ ق.ظ
گاهی میشنوین که میگن یه عطربوی خوراکی میده یا از شاخه های (Gourmand) هستش. البته این به این معنی نیست که اون عطر بوی قورمه سبزی یا کله پاچه میده! نه اینکه اونا بوشون بده، بلکه بوشون مناسب استفاده بعنوان عطر نیست و در جای خود بسیار جذاب هم هست. فرض کنین یه عطری بوی ترشی سیر بده ، اما همین بو کنار آبگوشت آدمو دیونه میکنه. خوب در صنعت عطر سازی بوهایی که اغلب تو دسرها شاید احساس کرده باشین بیشتر استفاده میشه. رایحه وانیل، کارامل، بادام تست شده، پشمک، شکلات و مارش مالو بیشتر بوهایی هستن که به این منظور استفاده میشن. بعنوان یک نمونه خوب میشه از عطر Thierry Mugler Angel نام برد. خیلی از عطرای زنونه ، امروزه رگه هایی از روایح خوراکی در خودشون دارن.