گنتار

گنتار به معنی رایحه و بو در پارسی کهن بوده است. این صفحه در ارتباط با رایحه، عطر ، ادکلن و موضوعات مرتبط ایجاد گردید.

گنتار

گنتار به معنی رایحه و بو در پارسی کهن بوده است. این صفحه در ارتباط با رایحه، عطر ، ادکلن و موضوعات مرتبط ایجاد گردید.

از آنجایی که بعضی از مطالب منتشر شده در سطح فضای مجازی در ارتباط با صنعت عطر، ادکلن و رایحه نادرست می باشد، این پیج در جهت اصلاح و گسترش تعاریف، دانش و اطلاعات در این زمینه و پالایش فرهنگ عمومی در این فضا ایجاد می گردد. خیلی از مطالب موجود در این صفحه قبلا توسط نگارنده و دوستانش در صفحه انجمن عطر ایران در فیسبوک ارائه شده اند. ولی بعلت عدم دسترسی و مشکلات ساختاری در فضای فوق الذکر، دوباره اینجا گردآوری و دسته بندی شده اند.

دنبال کنندگان ۴ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

رایحه خوراکی

سه شنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۴، ۱۲:۰۸ ق.ظ

گاهی میشنوین که میگن یه عطربوی خوراکی میده یا از شاخه های (Gourmand) هستش. البته این به این معنی نیست که اون عطر بوی قورمه سبزی یا کله پاچه میده! نه اینکه اونا بوشون بده، بلکه بوشون مناسب استفاده بعنوان عطر نیست و در جای خود بسیار جذاب هم هست. فرض کنین یه عطری بوی ترشی سیر بده ، اما همین بو کنار آبگوشت آدمو دیونه میکنه. خوب در صنعت عطر سازی بوهایی که اغلب تو دسرها شاید احساس کرده باشین بیشتر استفاده میشه. رایحه وانیل، کارامل، بادام تست شده، پشمک، شکلات و مارش مالو بیشتر بوهایی هستن که به این منظور استفاده میشن. بعنوان یک نمونه خوب میشه از عطر Thierry Mugler Angel نام برد. خیلی از عطرای زنونه ، امروزه رگه هایی از روایح خوراکی در خودشون دارن.


  • علی ملتی

Gourmand

رایحه خوراکی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی